2021-08-21
本身已經好鍾意食牛角包🥐仲要流心梗係Bookmark先啦,不過世間既美食實在太多🤣遲遲都未搵到日子去!後來發現openrice coupon只需$98一人(原價$258)就可以嘆到呢個下午茶omg😱Tea set對我黎講本身期望唔係好大,反而當中有幾款幾唔錯😋以呢個價錢黎講真係性價比特高!反而我衝住而黎既牛角包就覺得少少少少失望🤔唔係唔好味既,嫌佢唔夠牛油香,同埋可能因為掛住影相!?冷氣大!?凍得好快,酥脆度都差啲,一切就噴醬🤣📸📸📸📸視覺效果一流🤙🏻留意返西環嗰間享慢煮泰同上環呢間係分店,果日差啲去錯左😳前者以泰菜為主,後者即係呢間就偏西式😚兩間都有tea set!兩間都有優惠!兩間都有流心牛角包食!所以兩間都可以去食🤣🤣🤣🤣💫三層休閒法式下午茶 $98@1《鹹點》- 香煎黑松露北海道珍寶帶子 ❤️- 西班牙黑毛豬腩 ❤️- 蟹肉牛油果三文治- 慢煮雞沙律卷 ❤️《甜點》- 招牌真空慢煮焦糖燉蛋 ❤️- 白松露芝士蛋糕- 鮮莓酥餅- 焦糖爆谷咖啡摩絲💫龍蝦湯流心牛角包 +$28💫爆漿蟹膏流心牛角包 +$48 ❤️
💫三層休閒法式下午茶 $98@1
《鹹點》