牛大人今次新推出炎夏椰樂祭限時活動,非常啱我口味😍。以椰子為主題🥥,迎合炎炎夏日☀️。今次揀咗日本A4+黑毛和牛火鍋放題🐄,每位額外送澳洲M9和牛牛丸2粒同海鮮拼盤🦞。 🍲喇沙椰爺仲夏鍋超重口味!除咗喇沙🌶️仲帶有濃濃嘅椰香🥥,好鍾意💕。今次限定湯底有喇沙椰爺仲夏鍋同木瓜椰皇嫩雞鍋, 🍹Cocktail無限暢飲雞尾酒就有種喺沙灘飲番杯清涼飲品嘅感覺🏖️,非常適合今次主題✨。佢嘅雞尾酒酒精濃度都好低🍸,有幾種口味,粉桃椰香💖 冰檸伴椰🍋 藍調微風💙 ,顏色超級colorful🌈! 🥥椰子小食仲有其他新款嘅椰子小食,椰酥跳跳豬🐷、黃金椰絲蝦丸🦐 、椰林火山脆薯條🍟 、香芋椰漿脆脆🍠,比足新鮮感🎉!另外仲有兩款新醬料,香椰火焰醬同埋椰汁美奶滋,有興趣都可以試吓。我覺得個喇沙鍋已經好重味,所以就冇試到。 🎮 知識就是折扣今次仲有個呀sir推架車仔嚟玩遊戲,答啱就會有獎勵🎁。自己抽五條問題📝,答中兩題📸送即影即有一張;答中四題送鮑魚小食拼盤;全部啱晒送你下次八五折。又有得玩,又有得食,真係開心! 🎓DSE同學仔有福了每位學生憑全日制學生證🎒,於星期日至四九點後入座,「美國特級安格斯」套餐減

🍲喇沙椰爺仲夏鍋

🍹Cocktail無限暢飲

🥥椰子小食

🎮 知識就是折扣

🎓DSE同學仔有福了每位學生憑全日制學生證🎒,於星期日至四九點後入座,「美國特級安格斯」套餐減$30; 「澳洲極上和牛」套餐減$60; 「日本黑毛和牛」套餐減$90。

📱記得追蹤牛大人social media,佢哋會送一杯椰奶蓋芒芒爽🥭🍹!