2019-05-23 162 views
✅ $228 片皮鴨京菜1.5小時放題 ✅有時想兩個人想食片皮鴨,嗌半隻又會好多🤔 想過下口癮就可以嚟呢度食片皮鴨京菜放題☺️價錢一啲都唔貴,一個價錢可以食超過40款嘅京菜😎正!每人會送鮑魚一隻及花膠雞湯,鮑魚夠彈牙👍 花膠湯就偏鹹咗dd😶但都幾好飲🔸片皮鴨夠新鮮,有師傅即場片,個皮夠脆,帶有油香😋➡️ 出面有大約40款京菜任君選擇😍✅ 前菜等有醉雞、 肴肉、烤麩、雲耳等等, 味道都有水準😋✅主菜類🔸 醉翁蝦有酒味,蝦幾爽口,不過嗰種酒味就未必人人鍾意食🤭🔸 糖醋魚塊🐟新鮮炸起, 自己加醬汁,幾好食🔸 茶燻鴨都唔錯,個皮都係脆,有淡淡茶燻味, 估唔到都算幾有水準😉🔸 我覺得上海炒年糕及宮保雞丁都幾好食, 宮保雞丁辣辣地;上海年糕有少少鹹菜味✅ 點心有小籠包、紅油抄手、煎鍋貼、 炸饅頭等等。全部新鮮整,不過咁啱賣曬炸饅頭,真係好想食👉👈✅ 甜品都多選擇,有高力豆沙、豆沙窩夫、酒釀丸子、薑汁湯圓及脆麻花等, 全部都係我鍾意食❤️最好係佢樣樣份量少少,可以一次過食曬咁多款😚
✅ $228 片皮鴨京菜1.5小時放題

🔸片皮鴨夠新鮮,有師傅即場片,個皮夠脆,帶有油香😋

➡️ 出面有大約40款京菜任君選擇😍

✅ 前菜等有醉雞、 肴肉、烤麩、雲耳等等, 味道都有水準😋

✅主菜類
🔸 醉翁蝦有酒味,蝦幾爽口,不過嗰種酒味就未必人人鍾意食🤭
🔸 糖醋魚塊🐟新鮮炸起, 自己加醬汁,幾好食

最好係佢樣樣份量少少,可以一次過食曬咁多款😚