爸爸生日 請爸爸媽媽食飯 馬馬Level 22010-07-0734 views Follow 我地通常2-3個月都會黎食一次, 因為間野唔算太貴,而且食的野算特別, 而且都近,我住天水圍~ 叫左5個餸, -沙爹串燒,雞牛豬各兩件,次次黎都會叫 -馬拉戔通菜,都係次次黎都會叫 -原隻菠蘿海鮮炒飯,最正係呢個飯,因為D料好足! -泰式炒青口,有10隻左右,平時唔食海鮮的我,係覺得有D漏= = -吔基吔基海鮮雜錦煲,唔知咩野黎..總之好多菜響底,同好多海鮮... 不過好多南乳響面- -好彩冇撈落去! 食完埋單$279, 食剩左3件串燒,整個菠蘿飯,個侍應哥哥好好用錫紙包好成個菠蘿飯!沙爹串燒泰式炒青口馬拉戔通菜海鮮雜錦煲波羅炒飯原隻菠蘿炒飯The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare爸爸生日 請爸爸媽媽食飯 金暹邏泰國菜館 https://s.openrice.com/QrKT0zO4G00Report Post Ratings4Taste4Decor4Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes沙爹串燒泰式炒青口馬拉戔通菜海鮮雜錦煲波羅炒飯原隻菠蘿炒飯Date of Visit2010-06-13Dining MethodDine InSpending Per Head$93 (Dinner)CelebrationBirthday