2010-07-19
嘢食已經唔係多, 重點係唔好食壽司蛋竟然可以當刺身 三文魚一出即刻大排長龍, 我一件都冇拎, 唔想排一大輪先配級得3,4件去到粉麵嗰排, 同師傅講話要龍蝦丸, 竟然只俾一粒我 大佬, 你都係凍肉鋪貨色啫, 駛唔駛咁孤寒呀??咖啡, 奶茶, 檸茶任沖, 但無冰, 紅茶又唔夠凍小籠飽係超市陶大特價$17有3包嗰隻熱嘢基本上係無一樣好食, 有一個唔知係白汁豬肉定雞胸o既物體救命, 好似喺冰箱雪咗成年再拎出嚟煮咁, 乾到爆究竟煮呢堆嘢嗰個人有冇自己試過?連唔能夠出錯o既薯條都可以咸到發苦, 食多兩條我驚我個腎會招架唔住海鮮pizza係冇味的, 好睇唔好食, 好心啦, 唔識調味都整兩pat茄汁落去做下樣啦蟹腳我自己係一啲興趣都冇, 又係要排餐死同配級唯一稍為叫做ok o既焗蠔, 一出唔駛三分鐘就俾人拎晒我唔係見到人地枱面有蠔殼都唔知有呢樣嘢食........嘢食小, 份量細, 待應孤寒, 仲要refill得勁慢, 青口我見出過一次之後已經冇再出我唔expect嚟呢度要食貴嘢, 但我真係接受唔到啲嘢咁難食最可以接受叫係甜品桂花糕做得唔錯, chocolate moouse好chocolate, 但
壽司蛋竟然可以當刺身
去到粉麵嗰排, 同師傅講話要龍蝦丸, 竟然只俾一粒我
大佬, 你都係凍肉鋪貨色啫, 駛唔駛咁孤寒呀??
咖啡, 奶茶, 檸茶任沖, 但無冰, 紅茶又唔夠凍
小籠飽係超市陶大特價$17有3包嗰隻
救命, 好似喺冰箱雪咗成年再拎出嚟煮咁, 乾到爆
究竟煮呢堆嘢嗰個人有冇自己試過?
蟹腳我自己係一啲興趣都冇, 又係要排餐死同配級
唯一稍為叫做ok o既焗蠔, 一出唔駛三分鐘就俾人拎晒
我唔係見到人地枱面有蠔殼都唔知有呢樣嘢食........
最可以接受叫係甜品
桂花糕做得唔錯, chocolate moouse好chocolate, 但texture似cream多過moouse
有個一杯仔面頭係chocolate sauce個底係類似奶凍o既物體都唔錯
cheese cake都做得幾好
最好食應該係個豆腐雪糕, 好香豆腐味
好彩citi bank有8折, 起碼可以安慰下自己
為$150一位o既消夜buffet, 食呢啲嘢只可以同比垃圾好小小嚟形容
行落小小去油麻地逸東食無咁嬲