⌂ 北角濟州燒肉食堂 北角渣華道123號北角匯2期2樓210號舖星期一至日11 :30 - 22:00· 濟州豪華套餐(3-4人) $756· 柑橘梳打 $28·荔枝梳打 $32·Jeju wit ale 小麥啤酒 $60·原味真露 $72 (好貴 不建議)︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸*・゜爐邊蛋!芝士粟米!前菜!任食!!゜・*回帶返十月食咗餐好好味嘅燒肉ヤッタ(งꕤᵒ̴̶̷͈᷄ᗜᵒ̴̶̷᷅)ง━━!!難得隆重咁唔即興去同呵嘅同屆特登約一日食晚飯!終於唔係係呵食外賣(¯ᗜ¯)四個人嗌個套餐食其實已經好夠飽!!同班朋友叫埋真露溝梳打飲!原來咁搭配都幾正!飲完酒之後記憶得返四個人係到猜枚然後呃晒啲酒飲:五!十!開晒!:飲啦!:唔好呃酒飲啦:黎啦再玩過!.比起燒肉(啲肉好高質好好食)更加中意任食嘅爐邊蛋同芝士粟米๑ ᷇ 𖥦 ᷆๑)♡我哋加埋泡菜落啲蛋到一齊煮熟!變做泡菜蛋!信我!會仲好食!!已經唔記得成晚refill咗幾多次前菜了(゚∀゚)ノ淨係記得食完好飽...雖然轉頭就落咗中環食咗兩碗Shari shari…. We are 肥婆┌┤´゚Д゚`├┐.其實已經唔記得個晚詳細食咗啲咩,但淨
⌂ 北角

· 濟州豪華套餐(3-4人) $756
· 柑橘梳打 $28
·荔枝梳打 $32
·Jeju wit ale 小麥啤酒 $60
·原味真露 $72 (好貴 不建議)

︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸
*・゜爐邊蛋!芝士粟米!前菜!任食!!゜・*
:五!十!開晒!
:飲啦!
:唔好呃酒飲啦
:黎啦再玩過!
其實已經唔記得個晚詳細食咗啲咩,但淨係記得個晚食得好開心好滿足!ദി ᷇ᵕ ᷆ )♡
︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸
護心肉
阿根廷紅蝦兩隻
配人蔘雞湯半份
2022-10-20
$250 (Dinner)