🔹EDEN 特盛台式雙餸套餐 $91🔻秘製辣肉碎+新竹米粉湯Eden肉碎辣辣地 配湯米唔錯👍🏻我覺得同辣肉碎湯米夾過配肉燥🔻鹽酥雞排🍗雞排肉嫩皮薄😋層皮炸得好鬆脆,完全唔鞋👍🏻🔻吉列蝦🍤我以為係小食配料,唔會太認真,點知佢炸得鬆脆唔厚粉💯蝦味仲要好足🤫🔻黑糖花生麻糬外面黑糖,餡係花生🥜煙煙韌韌,花生味唔會太重搶咗黑糖嘅味,平衡得剛剛好⚖️咬落仲有花生碎👍🏻👍🏻------------------------------🔹下午茶餐 6號🍱 $52🔻台式香菇肉燥乾拌新竹米粉肉燥唔會太肥膩🤩平時食嘅肉躁飯係油蓋過晒啲肉燥,而佢依個無論油同肉都拿捏恰當⚖️👍🏻🔻鹽酥花枝丸🧆台灣腸🌭腸仔同花枝丸烤過,好明顯食得出啲炸味,腸仔好有豬肉油香味🐷好有台灣夜市嘅味道👅------------------------------🔆飲品係賞茶🧋同街買質素差唔多 🔆店員服務質素💯我哋5:55pm到餐廳,店員都照俾下午茶menu我地,如果係其他餐廳,相信一定會焗我哋一定要叫晚市⚛️🔆回頭率: 10/10‼️(暫時食過最好食嘅台式餐廳)-ᰔᩚ 好味指數:♕ EDEN 特盛台式雙餸套餐10/10👍🏻♕ 下午茶餐 6號 9/1
🔹EDEN 特盛台式雙餸套餐 $91

🔻秘製辣肉碎+新竹米粉湯

🔻鹽酥雞排🍗
雞排肉嫩皮薄😋層皮炸得好鬆脆,完全唔鞋👍🏻

🔻吉列蝦🍤

🔻黑糖花生麻糬
外面黑糖,餡係花生🥜

🔹下午茶餐 6號🍱 $52

🔻台式香菇肉燥乾拌新竹米粉
肉燥唔會太肥膩🤩

🔻鹽酥花枝丸🧆台灣腸🌭

🔆飲品係賞茶🧋同街買質素差唔多
🔆回頭率: 10/10‼️(暫時食過最好食嘅台式餐廳)
ᰔᩚ 好味指數:
♕ EDEN 特盛台式雙餸套餐10/10👍🏻
♕ 下午茶餐 6號 9/10👍🏻

꒰ঌ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈໒꒱
📍伊甸 (觀塘)
觀塘官塘道436-446號官塘工業中心第四期1樓C室
꒰ঌ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈໒꒱