2005-06-23 10 views
個晚又去呢度食啦, 因為我同男友都好欣賞佢呢度個羊脾, 真係每次都必叫, 但有一樣令人憤怒的係, 佢每一次都唔會比個set dinner個menu比你, 除非你叫佢比你, 我覺得佢呢個做法好有問題囉, 你係下面個水牌大大隻字個set dinner, 上到黎又要人叫貴野, 好cheap啊, 算啦, 講番食物, 羊脾依舊好食, 個汁用火熱住, 加上黑椒同芥辣, 真係好惹味, 羊脾又唔會太過老同埋un, 真係好好味今晚叧叫了一客set dinner, 係檸汁燒鴨胸, 鴨胸雖然有d燒過火, 但都未算係硬, 都食得下, 個檸汁就認真唔錯啦, 因為食左真係令你好開胃, 四十零蚊一個set真係抵.