2018-12-14 117 views
日式燒肉放題,當日食六點半時段,人不算太多,大量卡位坐得舒服,上菜超快速🤣我都笑說秒上電子版落單,唔洗下下叫侍應方便,又唔怕留單,仲唔洗寫落單紙好環保♻️而且圖文並茂👍🏼更加吸引..除了燒肉,也有不少海鮮提供,蝦、蠔、青口等...仲有好少出現既聖子👀推薦:廣島蠔牛油燒,蠔脹卜卜,配牛油非常夾,啖啖肉,爽😊肉類推薦:五花腩超好味,很爽口,再叫個生菜藍包住食,無得彈🤤返叫左幾轉而一口牛都不錯,一啖一粒,重油花,牛味濃。但注意⚠️唔好燒過火,浪費粒牛肉。牛油粟米竟然冇影到相😱好味!牛油既滲透每粒粟米,用匙羹食,勁方便,眨吓眼就食晒一碗🤣 放題又點少得刺身,基本既三文魚、甜蛋、帶子等..甜蝦細心去蝦尾殻。炸物、壽司🍣小食,都有不少選擇可惜飲品唔係任飲,只包每人一罐飲品。賣單再送上貴價movenpick雪糕🤭

推薦:廣島蠔牛油燒,蠔脹卜卜,配牛油非常夾,啖啖肉,爽😊

肉類

炸物、壽司🍣小食,都有不少選擇