一入去,店內氛圍忙碌得嚟又舒服,真係一個好地方搵食樂。頭先試咗啲烤牛肉,食落去嫩滑味美,啲火侯掌握得剛剛好,肉汁滿口溢出嚟,咬落去「卜卜聲」,滋味正!食肉食得太過癮,差啲忘記咗隔籬仲有海鮮等住我呢!啲鮮蝦跟手咁多汁,輕輕一吸,「彈牙」的口感真係過癮!而家諗起都仲流晒口水。同場仲有啲炸物黎提提神,嗰啲脆皮雞翼外脆內嫩,「惹味」到不得了,食起嚟真係停唔到口,唔覺意就又攞多兩隻。來到甜品部分,我就軟埋腳,個人特別鍾意嗰款手工雪糕🍨,香滑得嚟又唔膩口,啖啖都係幸福感,仲有現做的棉花糖🍭,甜甜地、雲朵般輕盈,真係為呢場飯局畫上一個完美句號。啲軟飲飲品種類都好豐富,由汽水到咖啡都有,飲款配肉,真係太match啦!總括來講,無論係想盡情大口食肉,定係細細味嚐海鮮,呢度都能滿足到你。要係講性價比,呢度絕對值得掛一個大大嘅「抵食牌」。下次一定要再叫埋班朋友一齊過嚟,齊齊分享呢個美食天堂嘅樂趣!👨‍👩‍👧‍👦🍢🎉