2019-10-04
已經第二次來到這裡食了,經過上次等位既經驗, 今次早幾次就先預約訂位了... 嘻嘻 甘次一來到就已經可以入座了一入到店鋪由門面到內裡裝修都好重日式feel,又有室外室內比我地選擇. 由於比較怕熱,最後我地都選擇了室內.作為一個燒肉愛好姐來講, 見到肉就心心眼. 通常燒肉當中,牛肉都比其他吸引但今次我選了最愛既係五花腩, 份量都唔好.而且肉質嫩,味道唔錯, 睇個樣好似好肥膩但食落口唔太油, 包埋生菜,指定點呀刺身都幾多選擇架,我比較Like甜蝦, 一食就停唔到, 我都唔記得係ipad 督過幾多次了.. 食到口乾,仲會有冬瓜茶,烏龍茶,俾大家選擇。 想飲熱湯都有。肉食得多時,我會oder沙律前菜...原來佢地沙律菜都有幾種選擇還有一些熟食可選擇,尤其有榴蓮炸彈.... 可以一邊燒緊一邊食,個嘴不用浪費時間.哈哈哈哈ps 掛住食無影相 但食評絕對係憑心
ps 掛住食無影相 但食評絕對係憑心