2021-06-06 2440 views
今次是見到有二人同行一人半價的優惠過來試的,人均253元。🥢刺身有13款可供選擇,但竟然冇吞拿魚。有用冰托住保持新鮮,可以慢慢食。👍刺身數量: 發現四塊或以下嘅刺身數量都啱嘅,但多過四塊嘅就每樣幫我cut緊兩塊, 例如三文魚油甘魚我哋每樣叫咗十件,佢就畀咗8件我哋,叫咗八件就畀六件,叫咗六件就畀四件,連啲甜蝦都冇嚟到。留單情況嚴重😡😡😡👎👎👎味道方面: 比較好味我就覺得有馬刀貝,都幾爽甜,其次就有三文魚,帶子都唔錯。👍刺身切得好薄,完全影響個口感。👎唔好味就有油甘魚了,油甘魚紅波波,血腥味又濃👎壽司方面: 卷物同炙燒壽司,壽司我哋就叫咗赤蝦,蒜蓉帶子,和牛,黑松露帶子,拖羅蓉同埋海膽壽司,但啲壽司一嚟到呢全部都好乾爭爭,完全唔吸引。👎唯一覺得好味就係黑松露帶子壽司,個帶子都算大隻嘅配埋個黑松露味都夾。👍但個海膽軍艦壽司个味好腥,完全唔建議大家叫。👎講完刺身壽司就講下燒肉啦~其實首先一坐低,每一臺都會畀一盆肉畀你,有曬唔同部位嘅喇,有豬腩肉,西冷,肉眼,果味牛仔骨,牛脷,和牛胸腹。大部份嘅牛肉啦都冇乜牛味, 同埋D肉都比較瘦, 所以口感都好un. 連應該油脂最豐厚嘅肉眼,都可以一啲脂肪都
今次是見到有二人同行一人半價的優惠過來試的,人均253元。

刺身切得好薄,完全影響個口感。👎
唔好味就有油甘魚了,油甘魚紅波波,血腥味又濃👎

壽司方面: 卷物同炙燒壽司壽司我哋就叫咗赤蝦,蒜蓉帶子,和牛,黑松露帶子,拖羅蓉同埋海膽壽司,但啲壽司一嚟到呢全部都好乾爭爭,完全唔吸引。👎

但個海膽軍艦壽司个味好腥,完全唔建議大家叫。👎

講完刺身壽司就講下燒肉啦~其實首先一坐低,每一臺都會畀一盆肉畀你,有曬唔同部位嘅喇,有豬腩肉,西冷,肉眼,果味牛仔骨,牛脷,和牛胸腹。大部份嘅牛肉啦都冇乜牛味, 同埋D肉都比較瘦, 所以口感都好un. 連應該油脂最豐厚嘅肉眼,都可以一啲脂肪都冇,大家都可以想像到燒完之後係會變咗塊牛肉乾噉。👎👎

唯一比較好味D就係個牛胸腹囉,油脂都比較平均,個肉就比較腍,同埋個牛味都濃嘅,所以之後我哋諗住只叫牛胸腹,但係問題又嚟喇,我哋明明叫咗十件,但來嘅時候又得返六件,到第三次叫嘅時候仲誇張,六件就變咗四件, 而且牛胸腹脂肪係好唔平均,同第一次嗰碟肉嘅質素差太遠,連唯一比較好味嘅牛肉都要令我失望。唉。。。👎

熟食方面: 蒜片牛柳粒,反而呢個我覺得幾好味,個牛柳粒係好腍同埋個牛味都唔錯👍

到炸物同天婦羅,天婦羅方面我覺得佢哋都整得唔錯嘅,個炸粉唔算厚,比較好味同特別小小就係呢個琉球涼瓜天婦羅,呢個系唔苦嘅,甘甘地仲甜甜地。另外都仲有炸蝦都做得唔錯,大大隻都幾好味。👍

炸物方面都幾多選擇嘅,比較好味嘅呢就係有呢個炸榴槤球,榴槤餡都幾香,鍾意食榴槤嘅朋友都會幾鍾意嘅。👍

其他炸物哩都算唔錯嘅,不過唯一唔好咋佢哋每一樣都好大件,食得多都會好油膩好容易飽肚,如果每樣細件返小小咁就最好喇。

仲有串燒類,除咗菠蘿比較好味少少之外,其他都係燒到好乾。👎👎

有啲搞笑啦就係其中一項竟然係特色雞翼,雞翼都總共有七款選擇,如果鍾意食雞翼嘅朋友都可以喺度開個雞翼party, 但我就冇叫喇。

同埋想講下呢度有一項叫收費食品,撳入去睇以為係咪有啲特別嘢食啦,但原來都係一啲其他放題會有嘅嘢食,例如炸蠔,虎蝦,羊架等等。。。🤔

最後就係甜品類,menu上有九款雪糕可以叫,我就食咗haagendaz 嘅焦糖脆餅雪糕,這款已經係咁多款比較吸引嘅喇,其次我朋友話牛乳豆腐雪糕都幾好味。除咗雪糕之外,出面都有幾款蛋糕仔可以食。

飲品方面呢就唔多選擇, 只有七喜, 可樂, 薑母茶, 蔬菜汁, 呢個西柚菠蘿汁。不過飲品選擇少我都冇乜所謂嘅,平時食放題我都好少飲好多嘢。不過食完飯係最後諗住飲杯水啦,點知杯水係勁大陣咖啡味囉,我估啲碗碟都冇洗得好乾淨。🤮🤮👎👎👎
2021-05-15
Type of Meal