2019-02-03 73 views
自從辭左職之後都好耐無返去荃灣,所以今次特登同朋友去左荃灣茶餐廳2.0食dinner sosad 依家先發現我影到個扒好唔清楚 😂實際上係都好大塊。未食過甘幼既薯條,估唔到都甘好食,可能係因為餐廳送上黎既野食都係熱辣辣。扇貝大蝦意大利飯一上黎熱辣辣甘,好正 所以大家食個陣記得小心熱。個雞扒烏冬上到黎個陣仲滾緊,整完就即刻送黎,好有效率。蘋果金寶雞蛋仔本身想叫香蕉千層雞蛋仔,但餐廳無晒,唯有下次再黎食。😭當熱熱的雞蛋仔遇上冰冰的冰淇淋。。omg 真的是perfect match 好配啊~羅宋湯節瓜湯我朋友話有d 淡,但我覺得清清地味道岩岩好。 可能我本身唔鐘意太濃味太咸既野。如果鐘意濃d 既朋友可叫羅宋湯。上面係百香果咖啡真係從來未見過有餐廳有百香果咖啡叫,所以我朋友就叫左呢個,我覺得飲落好百香果味,咖啡味反而少d. 所以怕咖啡苦既朋友可點呢個試下,我自己覺得唔錯。下面係朱古力咖啡根據過往經驗,朱古力咖啡都好甜,但呢個一d 都唔甜,仲好濃咖啡味,所以非常岩我

sosad 依家先發現我影到個扒好唔清楚 😂
實際上係都好大塊。

扇貝大蝦意大利飯
一上黎熱辣辣甘,好正

所以大家食個陣記得小心熱。

個雞扒烏冬上到黎個陣仲滾緊,整完就即刻送黎,好有效率。

蘋果金寶雞蛋仔

本身想叫香蕉千層雞蛋仔,但餐廳無晒,唯有下次再黎食。😭

當熱熱的雞蛋仔遇上冰冰的冰淇淋。。
omg 真的是perfect match
好配啊~

羅宋湯

節瓜湯

我朋友話有d 淡,但我覺得清清地味道岩岩好。

上面係百香果咖啡

下面係朱古力咖啡

2019-01-30
$151 (Dinner)