2012-04-24 60 views
細佬帶我來這間小店吃串燒沒什麼期望卻喜出望外我們4人吃了雞中翼, 牛舌, SPF豬腩肉, 雞軟骨, 金菇肥牛串, 菇, 燒賣, 雞心, 豆卜, 露荀煙肉, 豬頸肉, 海鮮粥, 關東煮, Asahi x N推介的有:燒賣 – 咸香脆口, 賣非佛! 賣非佛!牛舌 – 香而不so, 有海監味, 好正!SPF豬腩肉 – 這個肥野看樣一d興趣都冇, 肥lek lek, 好在細佬勁煩叫我吃一小片!!! 在口內真的不覺肥呵, 建議減肥女生都要試!關東煮 – 細細碗, 得得意意, 樣樣有d, 最like 白蘿白, 又淋又甜***海鮮粥*** – 希望快d再食, 夠晒鮮甜! 很抵食!!!! 兩個大男孩老闆仔成日笑ke ke, 見佢地燒得開心 (透明窗可目及製作過程), 我們也食得開心, 飲很開心!!可惜電話不見了, 沒有照片可分享... 見諒
細佬帶我來這間小店吃串燒
沒什麼期望卻喜出望外

推介的有:
燒賣 – 咸香脆口, 賣非佛! 賣非佛!
牛舌 – 香而不so, 有海監味, 好正!

可惜電話不見了, 沒有照片可分享... 見諒

Other Info. : 門外可迫車, 方便! 可帶狗狗去, 見其他食客有帶狗狗, 老闆仔都會同狗狗玩下, so nice!
2012-04-22
$100 (Dinner)