捐窿捐罅搵嘢食😛 今次嚟到呢間都幾難搵呢隱世小食堂💛 我地搵咗好一陣子先搵到,原來要穿過「時光隧道」入去先到😮 大家想搵不坊用金精火眼望下門口個小貼子,就會搵到佢地💕 小店坐位不多,日式格局,有種溫馨的感覺😊 🍭黯然銷魚飯($118)鰻魚勁好食,冇骨之餘仲勁嫩滑,食得出來貨係新鮮靚嘢!食完勁後悔冇點雙重版,因為條鰻魚真係堅正!靚蛋汁+鰻魚汁+蔥撈飯食真係好快ko晒成碗!🍭自家製玉子牛肉漢堡($128)厚厚的牛肉漢堡,淋上醬汁,上面放上頂級日本蛋 新紀元卵 曉😋 橙紅色蛋黃超吸晴!蛋香同牛肉漢堡好夾,令人一啖接一啖咁食😋🍭手作免治雞肉捧配蛋黃汁($36)免治雞肉捧嚟講呢個都算係我食過份量最大舊,見到佢燒到剛好微焦已經覺得正,點埋蛋汁醬汁再上一層樓😍🍭吉列珍寶蝦($58)兩個字,好食。絕對唔係普通細蝦,而且好新鮮,炸得好好,炸皮唔會好厚,外脆內軟,好滋味😋🍭波子汽水🍭荔枝梳打波子汽水係日本直送過嚟,好玩又好飲~ 荔枝梳打消暑解膩💛係會想再回訪嘅小店,下次要試下佢地個貓飯!係佢地根據漫畫研發出嚟~ 店長仲送到我地出門口!服務超好,絕對值得一試!

🍭黯然銷魚飯($118)

🍭自家製玉子牛肉漢堡($128)

🍭手作免治雞肉捧配蛋黃汁($36)

🍭吉列珍寶蝦($58)

🍭波子汽水
🍭荔枝梳打
波子汽水係日本直送過嚟,好玩又好飲~ 荔枝梳打消暑解膩💛