2022-09-17 1145 views
好少會打食評俾Bar, 但今次E 間算係新開既Bar 覺得好值得推薦同Feel到所有小食同酒都係有用心製作既😍👍首先,坐位算係幾好坐既,冷氣都夠,氣氛都幾好,唔會係咁只係播d勁嘈既音樂,又聽唔到朋友講野咁🤣 第二,野食方面係幾有驚喜☺☺☺ 叫左豬頸肉串同2碟熱帶風情醬蝦,豬頸肉串新鮮燒,d 汁好香同唔會好咸,真係會想食多幾串,送酒真係一流而醬蝦係第二驚喜啦,佢係無殼既好細心,仲要d 汁又係有d 燒烤既香味同蝦係好新鮮爽口既口味,正!酒就真係種種都好熱帶風情,好似木瓜味、斑斕味、香蕉 (佢會用火槍燒...塊葉)款款都好有特色🥳🥳🥳 最後個侍應好Fun, 會係咁黎同你跟進d 酒同野食如何,仲會free shot (可能星期五晚先有) 大推! 😃👍

第二,野食方面係幾有驚喜☺☺☺

大推! 😃👍
  • 木瓜Cocktail