疫症下諗住少啲人排隊 中,所以決定去試下。我兩個大人 加 一個BB ,有BB車同行,服務員原先安排我們坐喺較擠迫嘅位置,叫我地將BB車放在另一邊,我地同佢講:BB車想放喺我地隔離,唔介意等下一張枱。服務員回應「好」 ,於是安排排喺我地後面嘅顧客先行入座。好快又輪到我地,我地目測BB車係可以放喺我地旁邊,所以入座,點知同一個服務員都係叫我地將BB車泊喺出菜處旁,我地唔想再糾纏,所以聽話地泊好架車, 唯有抱住BB食。點知嘢食未到,我就發現服務員倒瀉凍飲,整濕咗掛喺BB車後嘅奶粉袋!服務員無話我地知,我走過去自己抹時佢地又唔幫手,又唔俾紙巾,只係細細聲講「唔好意思」就算! 作為一間日本餐廳,呢種服務實在令人太失望!!講返食物,我地叫咗朱古力香蕉pancake 、跟餐熱咖啡、皇室奶茶。 pancake 唔係好鬆軟,無驚喜。朱古力醬不太甜,幾好;忌廉好香,好好味,令pancake 生色不少! 但全部都用即棄餐具,非常唔環保。同埋令顧客唔會有「enjoy」嘅感覺!如果只係想一試,都可以嚟吓嘅;但如果想享受一下,就唔建議嚟呢間分店!最後我地準備離開時,服務員嚟執枱,佢都執緊嘢,佢先問我地:「啲食物唔
疫症下諗住少啲人排隊 中,所以決定去試下。
服務員回應「好」 ,於是安排排喺我地後面嘅顧客先行入座。

但全部都用即棄餐具,非常唔環保。
同埋令顧客唔會有「enjoy」嘅感覺!

最後我地準備離開時,服務員嚟執枱,佢都執緊嘢,佢先問我地:「啲食物唔要嘞呵?」
其實問嚟都無意思!

總括而言:無下次
朱古力香蕉班戟
2020-03-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)