無雞不成宴🤣🤣, 咁就食餐有雞飯,開心吓,仲要去骨架~~~~呢間位於深水埗比較地道嘅餐廳,同埋佢近地鐵站😂招牌去骨海南雞全髀🍗飯($62)- 雞髀真係好嫩滑,一口咬落去有雞油香味。 油飯就軟硬適中,有少少雞油香,但唔好太膩。夏天食海南雞飯都幾好。 伴碟菜就揀左青木瓜沙律。 另外最近優惠:飯餐仲附送老火雞湯😋星級香燒安格斯牛肉喇沙($72)- 估唔到呢度有安格斯牛肉食,喇沙湯好香,份量都幾多。泰式生菜包 ($48)- 清甜爽脆的生菜夾住肉同配料,味道好清新。 台式濾掛古坑咖啡 (跟餐+$10) -貪玩又想試下,都幾香咖啡味泰式青檸蜜(跟餐+$10)整體來講我覺幾抵食,去骨海南雞飯係首選!
呢間位於深水埗比較地道嘅餐廳,同埋佢近地鐵站😂

泰式青檸蜜(跟餐+$10)

整體來講我覺幾抵食,去骨海南雞飯係首選!