打邊爐性價比之選,無限重刷台式火鍋牛大人😍 每次想打邊爐第一時間都會諗起牛大人真心性價比高 價錢親民選擇又多套餐我哋揀咗澳洲極上和牛餐😍正價時段HK328/位我哋專登揀咗早啲入坐19:30前離開$288 平d 早啲食完又可以行街消化下我都幾鍾意牛大人裝修擺位有長枱,一大班人食又得 卡位兩個人食又夠闊落 荃灣分店仲有個開陽高樓+少少海景🥰 夏天打邊爐 最緊要係冷氣夠大✅👍🏻一入座店員就會先俾餐牌你揀超過10款嘅湯底😍白玉酸菜、蒜頭雞鍋、紅燒牛骨湯、麻辣鍋、蕃茄喎 想要辣味養生味 任君選擇👍🏻有選擇困難嘅仲可以揀鴛鴦鍋💖套餐可以試晒咁多款唔同質素嘅肉類有SRF美國黑牛後腿肉、安格斯牛小排、澳洲M5和牛牛肩卷、手切封門柳 我個人最推薦封門柳 😍肉質鮮嫩 而且入口鬆軟又有牛味😋 仲有西班牙豬梅肉片、花雕酒雞、羊肉卷選擇每位仲送澳洲M9和牛牛丸 呢個真心好impressive 一咬落去爆汁牛脂十足牛丸✅除咗肉類之外,仲有海鮮 虎蝦、脆肉鯇、沙白選擇 當然唔少得台式小食 鹽酥雞、花枝丸、手拍青瓜等等 雖然係小食,但係未到一啲都唔馬虎 有種飛咗去台灣夜市feel😆出面仲有個自助配料自取區選擇都有好多
打邊爐性價比之選,無限重刷台式火鍋牛大人😍
每次想打邊爐第一時間都會諗起牛大人
真心性價比高 價錢親民選擇又多

套餐我哋揀咗澳洲極上和牛餐😍正價時段HK328/位
我哋專登揀咗早啲入坐19:30前離開
$288 平d 早啲食完又可以行街消化下
夏天打邊爐 最緊要係冷氣夠大✅👍🏻

套餐可以試晒咁多款唔同質素嘅肉類
除咗肉類之外,仲有海鮮 虎蝦、脆肉鯇、沙白選擇

出面仲有個自助配料自取區
選擇都有好多 打邊爐🍲要有ge蔬菜🥬魚丸都應有盡有

仲有打邊爐🍲最重要‼️係醬料調味
呢到有自助醬料區炸蒜、甜辣醬、芫荽、洋蔥🧅牛肉醬 仲有唔同麵底可以加料🥰

仲有一大排自助飲品 最中意就係佢地ge桂花烏龍茶 我見佢新出仲有個武夷大紅袍💖

總結而言牛大人打邊爐🍲係平民高質之選 相信唔少朋友都已經重刷唔少次了😋
2023-05-18