2025-04-25 228 views
大癲‼️真係大癲呀‼️旺角呢間放題無限時任食(基本有3小時,但唔爆場係唔會趕你走😵),啤酒任飲,雪糕都任食!重點係——人均都係$300!好啱一大班朋友一齊嚟食嘢吹水🍖🍺.🦐 海鮮盛宴湯底有好多選擇,例如素翅冬瓜鍋、3.6牛乳美顏鍋,仲有各式雞煲,我就揀咗卜卜蜆鍋,大大粒卜卜蜆入晒味,仲有職員幫你整㗎,正呀!.❥ 安格斯牛肉盛宴圈我係衝着呢個打卡牛肉圈嚟😂呢個佢寫係4人份量,但我覺得6人都會牛舌、安格斯牛肉粒、頂級牛小排、封門柳、金錢展⋯油花靚到反光!仲可以無限追加4款肉類,食到飽為止,啱晒食肉獸嘅朋友呀😍.❥ 刺身拼盤三文魚刺身厚到似字典,仲可以無限添加!我就再食唔落,大胃王朋友輕易回本🍣.❥ 海鮮拼盤海鮮拼盤有大蝦、帆立貝、貴妃蚌、鮑魚、沙白,海鮮上枱都勁生猛,可以無限添加精選海鮮.❥ 任飲啤酒🍺🍺+無酒精飲品 酒鬼有福啦‼️生力、青島、Hoegaarden rosée 等等任你隊,打邊爐點可以冇啤酒😏 .❥ 雪糕任食仲有雪糕任食,食到唔捨得走🍦.🌟🌟 人均$300蚊,配埋咁壯觀嘅打卡牛肉圈,用嚟慶生一流💫💫
大癲‼️真係大癲呀‼️

海鮮拼盤

❥ 任飲啤酒🍺🍺+無酒精飲品
酒鬼有福啦‼️

❥ 雪糕任食
仲有雪糕任食,食到唔捨得走🍦

海鮮拼盤
卜卜蜆鍋