2024-02-25 50 views
呢間舖之前食過好多次,覺得價錢合理,有個女員工服務態度好好,又好笑容,食物質素都唔錯。所以都有介紹比朋友。但發生2件事之後,真係發誓以後都唔去!第一件事!11月21號經OpenRice book咗12月20號 4位,整整一個月前book,去到嘅時候,佢竟然我哋四個人比張二人枱我哋!我跟住問佢隔離張四人枱有幾多人坐?佢答我四個人,我問佢咁點解我哋要坐細枱?佢話因為人哋book咗。我即刻回應我哋係一個月前book嘅,然後佢先俾返張四人枱我!😡😡第二件事!1月17號,我又係經OpenRice book咗2月16號 2位,諗住今次兩位,就算比細枱我都OK!點知佢喺當日16號4:30居然打俾我,同我講冇枱俾我。因為聲稱佢職員計錯數,唔夠枱。但當日係星期五同埋已經4:30,佢叫我應該去邊度搵返張枱同朋友食飯!😡😡😡我就同佢講: 你個職員計錯數點解要我去承擔?佢就話俾返張$300現金券,比我下次食飯用。根本就唔係錢嘅問題,點解可以將個客嘅訂位隨時取消,叫人唔好嚟!😡😡😡😡😡😡係咪痴線架!話過呢世都唔會再幫襯!太離譜喇!
所以都有介紹比朋友。
但發生2件事之後,真係發誓以後都唔去!
第一件事!
我跟住問佢隔離張四人枱有幾多人坐?
佢答我四個人,
我問佢咁點解我哋要坐細枱?
佢話因為人哋book咗。
第二件事!
我就同佢講: 你個職員計錯數點解要我去承擔?
佢就話俾返張$300現金券,比我下次食飯用。
係咪痴線架!話過呢世都唔會再幫襯!太離譜喇!