味道係OK,但絕非好味到受氣都要死去買!!,唔試唔得law!我去過呢間舖頭三次,但每次都唔係我自己想食去買的!,而是我家人見我返工近成日叫我去幫佢訂幫佢地拿,咁我就去啦,點知,三次都一肚氣咁走,因為呢間舖頭d人服務太差,似住自己有點名氣老治號,就不可一世咁!更係啦,唔優做麻,態度咪差law,到第四次我家人再叫我去,我就同佢地講,幫你地去邊間都得,不過呢間唔洗諗!死我都唔會再去!第一次去的時候,我唔知原來要訂的,家人無講,咁個日收工去啦,去到佢話買晒,我見到仲有好多喎,佢話個d全部都係有人訂左的,咁我就問佢可以讓一盒比我嗎?個叔好唔客氣咁話,無啦,人地訂左點比你呀?你下次打來訂啦!第二次,家人又叫我去啦,咁我見第一次去話要訂,我打去訂,點知個叔話有呀,你落黎買得啦,我話: 下?你地上次話要打來訂喎,.一陣黎到無點萛,佢問我幾點來到,我話我一點收,點幾鐘應該到啦!!我話訂左好d喎,佢話你來買有架啦,點知,我去到佢竟然話買晒!!我嬲啦,話你地頭先話唔洗訂落買有,現在又話買晒???咁你比住你舖頭個D我先啦,佢話人訂左,咁萛點呀???佢話買晒無辦法!!第三次,我已經非常不願意去,但家人話今次佢地

第三次,我已經非常不願意去,但家人話今次佢地自己打去訂左,但兩個星期前的事,一直唔得閒去拿,叫我去,我都知遲左去拿都應該無啦,當順下佢地意去啦,去到我都同佢講係兩個星期前訂的,佢係到係咁揭本簿話無,我比埋個留的電話佢,佢都話無記錄,係咁問我邊日打來訂,我已經同佢講,唔係我打來的,我屋企人打來訂的,佢回去北京了,我怎知道係邊日呢,大約兩星期,比埋電話同個姓佢CHECK都話無??????又叫我唯有再訂過,,,,

我預左無,你同我講太耐啦,你要再訂過就好地地,無記錄?

無訂又話要訂, 想訂又唔比訂, 訂左又話無記錄?
結果三次我都買唔到!