(Non-member)
2008-06-15 13 views
  六月十四日去咗這間元綠,7:23pm落單叫了兩個拉麵;一個係炸豬扒拉麵,另一個係海蝦天婦羅拉麵,等到7:37分,問位侍應,佢話要等多七分鐘,真係差不多就有得食,即係等了二十分鐘左右,我就唔知是否合理,當時大把位剩。  兩個拉麵味道係有,但豬扒同天婦羅就一點味道乜沒有。開始進食的同時,”表演”就開始,不段有侍應攞野食埋嚟,但我同女朋友都無order其他食物,不段的意思是在我進食其間有四次攞另一張枱的食物放底係我枱面,每次我都話唔係我地架,我忍唔住了,要向那些穿套裝的職員投訴,投訴完亦繼續如是,一次,跟著我叫佢睇下D單,有幾張佢知搞錯,另重有一張都係錯,差點想入埋我地數,以為搞清楚晒唔駛再比佢煩。到賣單時,又嚟多個"大陣送",又放碟野係度,食果兩個拉麵,煩到我都無時間同我女朋友傾下計,只係係度睇"表演",你話底唔底。最后都只係講句對唔住,咁又如何!
$42 (Dinner)