2015-09-15 645 views
早排有位舊同學派炸彈,一衆舊同學各攜伴出黎食飯兼宵夜相聚。星期日人多預左,係he sheeat 門口等了大約1小時唔緊要,但係一入到去坐低,發覺冷氣超弱,嘢食都未點,已經麻煩店員加了2,3次水,最後要麻煩店員成樽水放低 我女朋友點了個檸檬忌廉班戟卷,我試左一啖,好清新既檸檬味衝出黎,女朋友好鐘意呢個酸度,但係我一啖即刻打冷陣。。。我相信大部份男人都會覺得。。好酸。。好彩佢加左焦糖醬係面,中和左小小酸,先覺得正常 而我點左個厚焗鬆餅,order呢個時要有心理準備,因為我等左45分鐘 表面脆身,內裏鬆軟,有淡淡既牛油香,加上焦糖醬,雪糕,一熱一冷,不錯既食法。嘢食屬實不錯,可惜冷氣真係接近無,食左個半鐘左右,我地成班keep住流汗,要用餐牌不斷搧風
檸檬忌廉班戟卷
厚焗鬆餅

2015-09-06
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$80 (Other)