終於有啲時間可以寫返之前去過既食店了雖然過左一段時間了,但仍然係閃閃推介的有興趣就跟著閃閃一起為為食吧早前,不知何解好想食德國菜朋友推介係旺角既「派格餐廳 Bigpack Cafe」所以就去了一次唷想吃德國菜是因為很想食豬手對上一次吃好像已經很久遠的事了其實在家也有吃在超市買回來再加工的黑椒豬手但德國燒豬手就是不同的唷所以這是出門在外吃的唷唔知大家有冇好似閃閃咁都好鐘意餐前既麵包,不過因為今次怕食唔晒如果唔係閃會點一個湯來伴麵包唷這是煙三文魚凱撒沙律,閃很愛凱撒沙律的,因為自己不喜歡什麼鮮果沙律所以只有菜和芝士的凱撒沙律就好喜愛這個很不錯,全部吃完呢 閃不喝啤酒的,這是友人點的唷 主角德國燒豬手出場了閃閃覺得呢個豬手唔可以放大耐先食又或者係因為閃閃箍左牙既關係最尾食個啲皮既位閃閃咬唔到但個豬手既肉係好好味的,配埋酸菜同埋薯蓉二個人食都夠晒飽兩個人食左大約五百多元坐得都舒服,全店都用木做枱椅有啲位置仲會有得掛袋不過閃閃覺得仲想試其他野食例如德國肉腸拼盤所以如果多幾個朋友一齊食叫多啲野試會開心啲派格餐廳 Bigpack Cafe旺角花園街76A號3樓 2388 540811:00-15:0
終於有啲時間可以寫返之前去過既食店了

雖然過左一段時間了,但仍然係閃閃推介的

有興趣就跟著閃閃一起為為食吧

早前,不知何解好想食德國菜

朋友推介係旺角既「派格餐廳 Bigpack Cafe」

所以就去了一次唷

想吃德國菜是因為很想食豬手

對上一次吃好像已經很久遠的事了

其實在家也有吃在超市買回來再加工的黑椒豬手

但德國燒豬手就是不同的唷

所以這是出門在外吃的唷
唔知大家有冇好似閃閃咁

都好鐘意餐前既麵包,不過因為今次怕食唔晒

如果唔係閃會點一個湯來伴麵包唷

所以只有菜和芝士的凱撒沙律就好喜愛

這個很不錯,全部吃完呢
閃不喝啤酒的,這是友人點的唷
主角德國燒豬手出場了

閃閃覺得呢個豬手唔可以放大耐先食

又或者係因為閃閃箍左牙既關係

最尾食個啲皮既位閃閃咬唔到

但個豬手既肉係好好味的,配埋酸菜同埋薯蓉

二個人食都夠晒飽

兩個人食左大約五百多元

坐得都舒服,全店都用木做枱椅

有啲位置仲會有得掛袋

不過閃閃覺得仲想試其他野食例如德國肉腸拼盤

所以如果多幾個朋友一齊食叫多啲野試會開心啲

派格餐廳 Bigpack Cafe

旺角花園街76A號3樓

2388 5408

11:00-15:00 ; 18:30-00:00

2014-12-10
$280 (Dinner)