2014-03-30 4234 views
為左食好味既沾麵,真係可以不惜一切!難得去開北角,更加唔可以放過黎呢到trytry既機會!!成間鋪頭細細,格局同日本既拉麵店無異!咁岩坐對面既係兩個日本人,望住佢地交流,聽住店員同佢地講日文,真係可以當自己係日本Order左個蕃茄味湯底,走辣(有得揀大,中,小辣,同走辣)Highly recommend 揀梅肉!無咁肥,食落去d肉唔會太老太鞋!好好食必提個蛋!我咬落去,d蛋黃會流哂出黎,好香口感一流!!睇相就知有蕃茄蓉係上面,令到個湯好濃!混合埋個湯,令到感覺無咁油膩D麵無得揀,食落個人而言覺得有d硬沾麵食得慢個湯真係有d凍,所以後半部感覺無咁好食。P.S 食完店員會主動幫你加湯嫁,如果鍾意飲湯既就唔好錯過!!

Order左個蕃茄味湯底,走辣
(有得揀大,中,小辣,同走辣)
必提個蛋!我咬落去,d蛋黃會流哂出黎,好香口感一流!!

D麵無得揀,食落個人而言覺得有d硬
沾麵食得慢個湯真係有d凍,所以後半部感覺無咁好食。

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$85 (Lunch)