2018-02-17 73 views
我一直認為,食嘢要公道,價錢要同食物質素均等,先叫公道。去mcl睇戲,唔想食佢哋嘅熱狗,因為幾十蚊一個乾爭爭嘅包,有得揀嘅話都唔太想。剛好隔離有有呢間漢堡,咁就試下咯…除咗牛肉之外,仲有雞肉同素食,而牛肉有好多種選擇,辣辣哋嘅墨西哥~味道特別嘅松露,同傳統經典漢堡係我今次四人行所揀嘅~單層係$88蚊,雙層就要$118,不過第一次嚟食,都係揀$88試咗先,有伏都無咁傷。本來都想食完漢堡再嚟一件蛋糕,但原來食單層漢堡都好飽,唯有下次再試!揀咗一個蔬菜沙律,有一碗煙肉碎俾我加入沙律,不過我就另有食法!食漢堡加杯1664生啤,爽呀~主角到場!粗粗嘅薯條…唔係…應該係薯片至真!好吸引!唔同味道嘅飽其實外表差唔多,半溶嘅芝士同辣辣哋嘅墨西哥好夾好開胃,而松露就好香好濃郁!小朋友嘅經典都好唔錯,幾歲人仔好開胃,成個鯨吞了~薯片大部份都厚肉呀~介紹返,我就加咗10蚊要咗呢碗濃濃嘅芝士醬,點完之後再沾煙肉,保證好食!呢度坐得好舒適,完全唔侷促,最驚喜嘅係負責人好著重品質,特登問咗我哋好多意見,仲承諾一定會改善添,好有heart呀~

主角到場!粗粗嘅薯條…唔係…應該係薯片至真!好吸引!

小朋友嘅經典都好唔錯,幾歲人仔好開胃,成個鯨吞了~

薯片大部份都厚肉呀~