2020-11-02
炸軟殼蟹滑蛋吐司所有食物即叫即製,見住職員煎塊牛油多士,聞到都香噴噴。炸軟殼蟹原本已經係無得輸的食物,加埋牛油多士、生菜同滑蛋,味道異常地夾,多士同滑蛋中和左軟殼蟹嘅油膩,好食過就咁食炸軟殼蟹,值得一試。當正餐食以為唔夠飽,點知食完好飽。店鋪亦好有誠意同心思,Packing 好靚,外賣用上透明膠袋,吐司上又用透明膠紙固定,又穩陣又靚,呃like一流。唐揚炸雞加蜜糖芥末醬無諗過連唐揚炸雞都好好食,唔係街邊貨仔,熱辣辣外皮脆口咬落有肉汁,個芥末醬唔係普通沙律醬,似特製的。炸軟殼蟹唔會常食,反而個唐揚炸雞可以再來吃。缺點應該係只會提供外賣,個炸軟殼蟹咁靚又好食無得坐定定食有點可惜。可能你會問60蚊一件三文治會唔會太貴,我開頭都有咁諗,食完覺得個炸軟殼蟹其實出街食都唔平,加埋店舖誠意,我覺得好抵食。
炸軟殼蟹滑蛋吐司
所有食物即叫即製,見住職員煎塊牛油多士,聞到都香噴噴。
唐揚炸雞加蜜糖芥末醬