炸脾確實有保証 Kinki~Level 32021-07-05603 views Follow 喺元朗三多食過炸雞髀先明白一隻炸雞髀究竟有幾好食😋喺foodpanda諗緊午餐食乜嘢竟然比我見到粉嶺開咗三多即刻揸車過去喺foodpanda落單仲平啲添原價雞髀$30原價芝士撈丁$25叫咗套餐有折$43.21炸脾配芝士撈丁$43雞髀仲係冇令我失望拎咗返屋企之後冇咁Juicy但係調味仲係做得啱啱好好入味皮脆肉滑唔知係咪因為有時差嘅關係冇喺元朗即場食咁好味講埋個配角撈丁先一打開個蓋見到芝士醬有少少一定唔夠撈晒成個面加上外賣拎返屋企已經乾乾地身我叮翻暖少少希望個芝士可以融啲但係都真係好難食🥶🥶🥶🥶肯定唔係出前一丁唯一好處係好大兜The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share炸脾確實有保証 三多 (華明商場) https://s.openrice.com/QrKT0Kpaz00Report Post Ratings4Taste3Decor3Service3Hygiene3ValueRecommended Dishes炸脾配芝士撈丁$43Date of Visit2021-07-05Dining MethodTakeAwaySpending Per Head$43 (Lunch)