2019-02-02 40 views
我地由於一早BOOK左位, 去到唔駛等就即刻入到去. 仲安排左室外座位俾我地, 可以一邊食一邊吹風, 都真係幾舒服.呢度最特別既地放係用左炭爐黎燒, 加上係室外, 好有BBQ既感覺, 好正佢地一開始就上左一碟雜錦肉俾我地燒住先, 一邊就可以開始慢慢簡野食, 唔駛浪費時間.一開始我地當然拿拿淋叫D刺身頂住身先啦, 刺身都有8款, 三文魚,帶子, 北寄貝, 八爪魚, 蟹棒, 甜蝦, 鮑片, 玉子, 每樣都唔錯, 好鮮甜, 前前後後都叫左好多轉之後就叫左D海鮮黎燒, 都有幾多款, 有蝦, 青口, 蜆, 蠔同帶子, 蝦同蠔都唔錯, 蜆就略為細隻再黎就叫左幾款肉類, 一口和牛同安格斯肉眼粒都好有肉味, 真心唔錯, 裡肌肉同一口豬都好香好滑, 黑椒腸都幾野味我地又試左幾款壽司, 整体一般, 係個黃金龍蝦卷比較好吃炸物方面就首推榴槤炸彈, 味道香濃, 炸多春魚一口甜薯都幾好食最後每位仲有MOVENPICK雪糕一杯, 完滿既一餐.

我地又試左幾款壽司, 整体一般, 係個黃金龍蝦卷比較好吃

最後每位仲有MOVENPICK雪糕一杯, 完滿既一餐.
2019-01-29
Type of Meal