2019-08-23 251 views
現在元朗天氣特別炎熱🥵游水是夏日的好好既活動,下午游完水,消耗了十分多嘅體力,所以需要進食一餐豐富嘅晚餐作補充,屋企附近有間「緣聚西日餐廳放題」之前和朋友吃過,覺得餐廳的服務態度不錯👍、食物種類繁多、上菜速度快和準確,因此今晚再來光顧。 依家好方便餐廳都可以以電話📲自助點餐。刺身色澤新鮮壽司🍣種類多,鰻魚壽司及蟹柳壽司精細。炸榴槤、炸南瓜🎃炸番薯及雞翼,炸得香囗,外脆內軟,不油膩,非常好味😋,另外牛油焗番薯🍠甜甜地好好味👍大蝦🦐和羊架也是不錯的選擇,蝦肉帶點點爽,羊架架肉味濃郁夠冧。燒秋刀魚、黃金蠔、串燒雞軟骨,燒恰到剛好。麻辣煮豬腸,辣辣地味濃、夠冧。蒜蓉燒蠔,非常多蒜香味。鐵板牛肉粒,洋蔥牛肉🐂配上熱騰騰的鐵板燒,黑椒味濃郁,香氣四溢。最後嘆番一杯熱嘅檸檬茶☕幫助消化。

依家好方便餐廳都可以以電話📲自助點餐。

刺身色澤新鮮

壽司🍣種類多,鰻魚壽司及蟹柳壽司精細。

燒秋刀魚、黃金蠔、串燒雞軟骨,燒恰到剛好。

麻辣煮豬腸,辣辣地味濃、夠冧。

蒜蓉燒蠔,非常多蒜香味。

最後嘆番一杯熱嘅檸檬茶☕幫助消化。