2007-12-13
第一次星期日去食lunch,d價錢唔係特別平,但d侍應唔會主動執枱之餘亦唔多願意同你落單! 隔離枱個男人仲慘,件白裇衫俾個侍應倒咗d野落去...個侍應又態度差,結果俾個男人同友人投訴,不過好似冇咩用!另一次星期日晚一家人諗住食晚飯,附近全部爆滿,局住去多一次。嗰度要自己搵位嘅,因為7點幾,好多枱啱啱開始食,有個侍應望一望之後叫我哋去一張就食完又冇人等緊嘅卡位等,我同男朋友咪行埋去嗰張卡位等囉。冇幾耐有個師奶突然走埋嚟我後面細細聲話佢等緊嗰張枱喎,因為我哋企埋去嗰陣根本冇人等緊嗰張枱,我梗係冇理佢啦。點知嗰張枱d人企起身走嗰陣個師奶走埋去搵一個冇著制服(懷疑係老闆?) 嘅女人度講野,跟住個女人就走埋嚟話個師奶佢地訂咗枱!!!我哋當場啞咗...咁都得??!!個女人仲要唔俾我哋坐低喎,跟住唔理我哋!超冇禮貌,擺明趕客!我哋同佢講道理,話佢有伙計叫我哋去嗰張卡位等,佢要我哋指出個侍應之餘仲大大聲話"咁你想點吖?咁你想點吖?" 仲惡過你!凶完你先悔氣話"你幾位?我依家幫你安排!"咁嘅情況,唔係仲食你間野呀!如果呢度服務可以自己打分數,佢一定負分!
如果呢度服務可以自己打分數,佢一定負分!