難得同朋友一家大小來到MEGABOX,好耐冇來呢頭既我,因為同行有小朋友,先發現原來MEGABOX呢一層咁多小朋友既玩、買、食。真係令人瘋狂的地方呢~由佢地帶路,我都好像小朋友咁滿心期待有咩好東西食呢到有午餐又有下午茶餐,都幾多選擇而且幾經濟。門口有小禮物送,小朋友真係未食就先興奮呀~~~好貼心的店家呢,有玩具、文具,每人可免費取一份呢~旁邊仲有中英文圖書可借閱,等位時都可以有D搞作。點菜每個位都有個MON全自助。先上個小食唐揚炸雞$28 /5件,新鮮又脆,味道好唔會太咸。大大件有口感。腐皮壽司$12,好食。雜錦刺身丼定食$78,有湯用沙律,呢個價錢真係好好好抵O~~~~而且刺身顏色好新鮮,特別係個蝦刺身好甜又滑,好正呀~都有好多款刺身架,至少都有5款呢~濃芝士軟殼蟹卷$38,卷物就係我最愛,呢個好香濃芝士,比傳統壽司更有口感同更有特色。
由佢地帶路,我都好像小朋友咁滿心期待有咩好東西食

呢到有午餐又有下午茶餐,都幾多選擇而且幾經濟。

旁邊仲有中英文圖書可借閱,等位時都可以有D搞作。

點菜每個位都有個MON全自助。

腐皮壽司$12,好食。

雜錦刺身丼定食
都有好多款刺身架,至少都有5款呢~
濃芝士軟殼蟹卷

$100 (Lunch)