2018-09-23 41 views
上星期六約咗朋友做gym,之後梗係一齊食飯啦,這間 Choo Choo 係我朋友推薦的, 梗係要試下啦!去到餐廳門口, 只見一些舊皮喼嘅擺設, 門面不算起眼, 但當入到餐廳內,感覺截然不同!成間餐廳佈置真係像火車上用餐一樣!兩旁走動著嘅風景, 店主不論餐牌,杯墊 等等小擺設,都十分配合火車上嘅裝飾! 這間小店真係佈滿著心思, 抵讚!睇睇menu午餐價錢都好合理,黑墨魚西班牙海鮮炒飯, 大大隻墨魚爽口並不太韌, 仲有兩隻大蝦,青口,炒飯濕濕地,有啲似意大利飯,味道烹調不錯!菠蘿椰子沙冰, 味道不算太甜, 裏面有很新鮮嘅菠蘿及椰子味道,好清新, 而且個杯好得意!酸種麵包,日本水波蛋, 煙肉蕃茄,呢個brunch, 份量剛剛好,麵包很脆口, 水波蛋加上荷蘭汁, 再配上乾身嘅煙肉, 好好味!燒牛肩胛, 五成熟剛剛好, 估唔到午市都有這個水準, 外層炭香,裏面仲係有肉汁流出!蘆筍及大啡菇再加埋黑松露汁真係好香好惹味!

這間小店真係佈滿著心思, 抵讚
!

蘆筍及大啡菇再加埋黑松露汁真係好香好惹味!