2018-05-19 1602 views
住係九龍城,平時多數都係去食泰國野,今日行去福佬道個邊見到呢間餐廳個牌勁閃下閃下,原來係食日本野架,所以試下!餐廳入面唔算大,但好有日式的感覺有好多清酒吖,可惜今晚老公話唔太想飲酒,所以我地叫野食就算北海道蟹場拉麵,因為有熱石的關係,上到台時好滾吖,熱辣辣我中意試飲一談湯,勁正!蟹味好濃,配料都有好多,有成隻蛋,平時去食多數都係得半隻。有2隻蟹腳,好味道有好大條蟹柳吖,好滿足!好食到食晒成碗食晒,連湯都飲晒鰻魚飯一向都係老公最愛,必食之一!鰻魚份量好多,而且好大塊,好香燒汁味。配粟米同紫菜,送飯一流日式餃子,呢個就正常野,不過有個汁係碗底,食落去酸酸地,好開胃店員推薦我地食明太子燒大啡茹,上到台未食已經聞到好香切開見到有蛋黃流岀來,要即刻食先得,估唔到簡簡單單咁整已經好好食,大啡茹有好多汁

餐廳入面唔算大,但好有日式的感覺

有好多清酒吖,可惜今晚老公話唔太想飲酒,所以我地叫野食就算

試飲一談湯,勁正!蟹味好濃

有好大條蟹柳吖,好滿足!

好食到食晒成碗食晒,連湯都飲晒

鰻魚飯一向都係老公最愛,必食之一!

店員推薦我地食明太子燒大啡茹
,上到台未食已經聞到好香

2018-05-18
Type of Meal