最近經開灣仔時發現呢間新開日式裝修風格火鍋店。門面白色弧型外牆加上木框大窗的設計,見到佢地午市有關東風壽喜燒套餐就入左去試試。鐘意食🇯🇵和牛既我地就點左店員推薦既熱賣2款和牛關東風壽喜燒套餐試試。✨日本黑毛和牛肩脊肉A4套餐✨✨日本黑毛和牛和尚頭A4套餐✨餐廳精選嚟自熊本🇯🇵縣嘅頂級和牛🥩「和王」,牛肩脊肉和牛油花均勻,油脂分佈較多,所以入口即溶,而且和牛肉味濃且軟嫩。而和尚頭肉牛脂較少但係牛香味重,再配埋日本蛋🥚一齊食,即刻令和牛口感更加嫩滑美味。每個套餐都配有粟米🌽,時令蔬菜,腐皮,蟹柳,冬菇,芋絲,羽衣甘藍🥬同蝦滑等等。放入牛關東風壽喜燒湯底煮好後,甜甜鹹鹹的,好開胃。而且每個餐仲配上白飯 或 烏冬,份量十足!😋 食完仲有日式抹茶蕨餅作完美結尾。🤍🍽️本延鍋物🕰️星期一至日 11am-10pm📍灣仔謝斐道 379-389 號特麗樓地下 6-7號舖

✨日本黑毛和牛肩脊肉A4套餐✨
✨日本黑毛和牛和尚頭A4套餐✨