個日做冬, 去左灣仔, 一家人行下行下就到左呢間日本料理餐廳, 難得有位喎! 就坐低左啦!第一次入去, 見到個二人SET幾好, 就揀左咯! 再加壽司,又無諗過咁好食KA 喎!最有印象就係佢個壽司拼盤, 三文魚, 吞拿魚, 蛋壽司.......(記唔到咁多) 全部握得好靚, 望落細細粒, 放入口先知道足料, 味道鮮, 同出面D餐廳唔同, 好難忘!仲有個燒羊仔髀, 嫩口, 無騷味, 賣相好得.炒雜菜有一股好新鮮GA味道, 停唔到口.個拉麵我無份食, 比唔到COMMENT, 不過我父母就話好好食.個天婦羅相比之下就一般啦!(雖然都食晒)我家人食完餐飯就玩下估價錢啦! 張單開估~~~~~~4個人一共係$437元 (我好似比多左$13貼士) = $450, 個個食到好飽. 灣仔區, 真係有驚喜KA!

仲有個燒羊仔髀, 嫩口, 無騷味, 賣相好得.

炒雜菜有一股好新鮮GA味道, 停唔到口.

個天婦羅相比之下就一般啦!(雖然都食晒)

Other Info. : 可惜仲未有時間, 一係就BOOK唔到位, 不過我知道我一定會再去咯! 第一次去就試下個二人SET, 試得全面D
2011-12-22
$110 (Dinner)