✨#濟州燒肉食堂 🦋🦋今日嚟到一間有海景嘅韓國燒肉餐廳 喺港島區嘅係十分方便我 感覺裝修同埋 格局 都係比較高級嘅 坐單邊卡位睇到北角嘅海景書服位置寬敞 💗濟州五花肉配什錦燒肉套餐🥩有好靚嘅濟州五花肉同埋海鮮有個八爪魚腳非常之 🥩🥩大分 中有其他海鮮好似大隻嘅鮮蝦🦐魷魚 🦑五花腩十分之新鮮綠色粉嫩 好肥美 肉同埋海鮮㗎喇都好多一個set兩個人食都真係👍💗大醬湯🥩牛肉非常之新鮮熱辣辣仲有豆腐 感覺非常之韓式 🍽️💗荔枝梳打特飲🧋 熱辣辣梗係要飲啲凍嘢啦個梳打非常之refreshing好新鮮 🧊🧊🥂💗配菜有青瓜🥒🥗泡菜同埋牙菜可以任添爐邊仲有埋雞蛋都係可以免費 添加 仲有我最鍾意食嘅就係芝士啦🧀 熱到岩漿似的 芝士係最好食嘅🍒地點方便喺地鐵站行出嚟兩分鐘就到喺商場入面我去唔到韓國旅行都真係上嚟感受下個韓國嘅食返啲地道嘢食呀🍑🍑🦋#燒肉 #美食 #香港 #jejubulgogi #제주불고기#九龍灣 #北角 💥餐廳資料餐廳:濟洲燒肉食堂(北角)地址:北角渣華道123號北角匯2期2樓210號舖Openrice:https://bit.ly/30wOwtD
✨#濟州燒肉食堂

荔枝梳打

💗配菜

#九龍灣 #北角

💥餐廳資料
餐廳:濟洲燒肉食堂(北角)
地址:北角渣華道123號北角匯2期2樓210號舖
大醬湯