2017-06-02 111 views
近排真係好鬼興磯燒,海鮮經過烤爐燒後完全保持海鮮既鮮未,亦唔會覺得腥👍🏻聽聞元朗有間磯燒放題,都係二百幾蚊一位,所以就決定試一試啦😝好彩我地有訂位,我地7:00p.m.都有人等位啦啤酒汽水係任飲架,最吸引係apple cider 任飲喎😍一坐低之後,就會送上第一盤海鮮,所以各位朋友仔唔使心急叫燒物住🤣提提大家記得燒緊既時候加返d煮酒,會保持海鮮濕度唔會被燒乾,亦會帶出海鮮既鮮味😜隻鮑魚燒完到好淋,正燒蝦,隻蝦🦐超大隻,仲要隻隻有膏又夠爽口放題當然唔少得刺身啦,都有成10款揀,帶子好甜燒完海鮮,仲可以燒下蔬菜,菠蘿,仲有得煲粥架,有蟹皇海膽粥同蠔仔泡飯,喺我望住個煲同d餸既時候,唸緊從何入手,就有位職員哥哥行埋黎幫我地煲啦,唔該曬😘食飽飽就要試埋甜品同雪糕啦,滿足哂😍
好彩我地有訂位,我地7:00p.m.都有人等位啦

啤酒汽水係任飲架,最吸引係apple cider 任飲喎😍

燒蝦,隻蝦🦐超大隻,仲要隻隻有膏又夠爽口

放題當然唔少得刺身啦,都有成10款揀,帶子好甜

食飽飽就要試埋甜品同雪糕啦,滿足哂😍

$300 (Dinner)