2019-09-26
之前黎過三樓阿牛火鍋,見二樓有呢間無火串燒店,燒雞翼一向是我喜愛,呢啲天氣嘆住冷氣都可以燒烤,確係第一次,而呢度是無火兼且自轉串住燒,岩哂我呢啲吃貨懶人。店子分了大廳及房間,好在一早訂了位,而且安排可以有房,按人頭收費,價錢親民。燒烤食材種類多,雞翼、雞軟骨、雞腎、牛肉、牛丸、豬肉、貢丸、羊肉、多春魚、魷魚、台灣腸、紅腸、腸仔、午餐肉,還有部分蔬果種類粟米、茄子、秋葵、車厘茄、菠蘿、棉花糖本身店子自家調製了三款醬汁,蜜糖燒肉汁、沙嗲汁、地獄韓燒汁,個人口味比較歡喜惹味濃味,他們也提供了幾種味粉配合,包括味椒、紅椒、七味、淮鹽、岩鹽同孜然,任君選擇,過癮也有沙律、涼拌小吃及冷麵四人或以上有免費海鮮拼盤送,真係唔講得笑,有龍蝦、鮑魚、馬友、海螺、扇貝、蠔、黑毛豬腩、澳洲牛丸,而且為令食客清楚掌握及控制燒烤時間同技巧,食店提供計時器同燒烤指南貓紙,溫馨提示食物烹調時間,十分窩心!除了汽水啤酒,連梅酒、清酒都係任飲除了串燒,店子另可提供免費麻辣燙給客人,讚啊!總結,食物👉🏻種類算多,海鮮質量也很新鮮價錢👉🏻性價比高
店子分了大廳及房間,好在一早訂了
位,而且安排可以有房,按人頭收費,價錢
親民。
也有沙律、涼拌小吃及冷麵
紙,溫馨提示食物烹調時間,十分窩心!
除了汽水啤酒,連梅酒、清酒都係任飲
除了串燒,店子另可提供免費麻辣燙
給客人,讚啊!
總結,
食物👉🏻種類算多,海鮮質量也很新鮮
價錢👉🏻性價比高