2022-09-19
潮州鹵漢大飯店 - 潮「食」滷水火鍋今日介紹一間位於旺角的潮州菜專門店,有別於一般的潮州菜,因為這次是主打火鍋,有潮州特色嘅滷水湯底,一於黎個潮「食」滷水火鍋!海鮮牛肉火鍋放題分為A-D四個級別,兩小時任飲任食,價錢由$218至$398不等。B餐:極品和牛 $298/位今次我哋叫咗B餐,可以任食精選嘅極品和牛,另外可以選擇安格斯牛小排、特級豐封門柳,仲有非常少見嘅和牛胸油。除咗牛肉,仲提供西班牙黑豚肉片和紐西蘭羊肉卷;海鮮就有爽脆嘅白鱔片、爽彈嘅海蝦同埋時令嘅海鮮。火鍋嘅食品都一應俱全,丸類、餃子等等。湯底更加要介紹一下啦,首選當然係招牌嘅滷水鍋,超級特別,每一站都好似食緊潮式打冷咁!最後更加有自助區熱食區,種類包括海鮮、燒味、凍盤,實有款啱食!而家仲有超抵食嘅優惠,2人同行1人半價;4人同行1人免費,有效期至2022年9月30日,快啲叫朋友嚟食啦!
B餐:極品和牛 $298/位
封門柳,仲有非常少見嘅和牛胸油。
火鍋嘅食品都一應俱全,丸類、餃子等等。