呢間餐廳喺朗豪坊頂樓,食burger嘅!本身我勁鍾意食burger所以就入去食啦!佢所有burger都係可以加錢做套餐,就係睇吓你想要咩嘢飲就會去唔同價錢,由$36-66!而佢嘅burger都有好多款!同埋有好多唔同嘅小食㗎!墨西哥咖喱酥角配薄荷乳酪醬佢係咖喱酥皮角,比較特別!因為普通咖喱角唔會用酥皮,加埋佢個薄荷乳酪醬,好配合!好味!水牛城香辣炸雞芝士漢堡配薯條套餐佢嘅炸雞唔會好辣,相信所有人都啱食! 同埋佢有兩層雞肉,令到成個口感好豐富,雞肉好嫩滑同埋好Juice!煙燻英國車打芝士牛肉漢堡佢除咗有芝士同埋牛肉之外,仲有我最愛食嘅蕃茄,牛肉有口感唔會太硬或者太林!同埋牛味都重,有啲手打牛扒嘅感覺!招牌抹茶奶昔拼窩夫佢嘅抹茶味好濃,我最喜歡!同埋佢真係同相片入面係一樣架!奶昔夠凍又唔使加冰,所以唔會怕佢會變淡!
呢間餐廳喺朗豪坊頂樓,食burger嘅!
本身我勁鍾意食burger所以就入去食啦!

而佢嘅burger都有好多款!同埋有好多唔同嘅小食㗎!

墨西哥咖喱酥角配薄荷乳酪醬

水牛城香辣炸雞芝士漢堡配薯條套餐
佢嘅炸雞唔會好辣,相信所有人都啱食!

煙燻英國車打芝士牛肉漢堡

招牌抹茶奶昔拼窩夫
佢嘅抹茶味好濃,我最喜歡!
同埋佢真係同相片入面係一樣架!
奶昔夠凍又唔使加冰,所以唔會怕佢會變淡!
$150 (Dinner)