一早book咗位,見好多食評都讚環境靚,但去到先知坐到好逼擠逼,而且好滿座,lunch time時間嘈到酒樓咁,同想像中好有出入。去到嗌嘢食,嗌咗一個燒雞扒飯同明太子雞翼飯,結果等咗20分鐘後,侍應行過嚟無乜禮貌咁話:「你哋張單漏咗落,你哋再order過啦」然後再等,由頭到尾等咗差唔多50分鐘先有得食,真係離晒譜,眼見身邊兩枱都已經食完走人,我哋個餐先啱啱到。成場都好爆,卻只有兩個侍應,一個負責探熱,真正負責客人落order同送餐嘅只有一個人,而兩個侍應顧住傾計食物方面,份量極細。明太子雞翼見住佢擺入微波爐叮。至於雞扒飯,只係一塊極為普通腥腥地味既雪藏雞扒,又細塊,真係出去茶餐廳俾五六十蚊嗌個雞扒飯大件夾抵食好過。加廿幾蚊要杯凍matcha latte 好多冰又勁稀,另外加廿幾蚊杯凍柚子同一杯普通柚子蜜無乜分別。真係唔好俾佢個賣相呃咗,觀塘呢個價錢有太多更好嘅選擇

真係唔好俾佢個賣相呃咗,觀塘呢個價錢有太多更好嘅選擇