2006-01-24 13 views
我住茜廊樓上,睇住佢十多年既轉變以前走較高級路線,前幾年開始較平民化衣家可以話中中間間先講早餐,非常好,約25 蚊一位出門口,包你夠早餐味道泥講唔會有好大驚喜啦當然,如果想食飽D既可以豬扒併抄蛋,有包同凍熱飲塊豬扒大到有半隻碟咁大,味道ok鐘意食牛既人可以試牛扒,以朝早水準泥講已經好好中午11點起有「早少少食午餐」約45蚊,有四款一個月轉一次款,有包同餐湯,仲有餐茶幾抵食的選擇其實佢有一set 較貴既,約80 蚊,但有個更好既選擇,就係間侍應拎餐牌,散叫,加20蚊到就連湯加野飲計落同貴果set 餐差唔多,但係可以揀自己鐘意食既野晚餐都有早少少食晚餐,都係45 ,不過如果夜晚去咁食就唔抵啦,夜晚點曬燭咁,食好D!晚餐份量唔算特別多,但一般人都ok. 一定要叫餐或者加錢轉餐,佢果自制牛油好正!小食要試串燒,成個爐上,甜品必試火(炎)雪山,兩位用,仲有香蕉船都ok, 不過好大份架。
我住茜廊樓上,睇住佢十多年既轉變
以前走較高級路線,前幾年開始較平民化
衣家可以話中中間間

先講早餐,非常好,約25 蚊一位出門口,包你夠
早餐味道泥講唔會有好大驚喜啦當然,
如果想食飽D既可以豬扒併抄蛋,有包同凍熱飲
塊豬扒大到有半隻碟咁大,味道ok

鐘意食牛既人可以試牛扒,以朝早水準泥講已經好好

中午11點起有「早少少食午餐」約45蚊,有四款
一個月轉一次款,有包同餐湯,仲有餐茶
幾抵食的選擇

其實佢有一set 較貴既,約80 蚊,但有個更好既選擇,
就係間侍應拎餐牌,散叫,加20蚊到就連湯加野飲
計落同貴果set 餐差唔多,但係可以揀自己鐘意食既野