2023-02-14
海膽控嘅我想試咗好耐,但係次次打去Book 位都話冇海膽🤔,今次終於成功!大家如果為咗海膽炒飯而去,記住要打去問咗先唔好白行啊🥰▫️海膽炒飯🍚 ($138)👉🏻食完都仲係好震驚呢個價錢竟然係成板海膽咁上😮雖然咁抵食,但海膽鮮味都唔錯,唔會有臭腥味👉🏻炒飯食得出好有有鑊氣,就算食晒面頭嘅海膽都仲好夠味,粒粒分明,仲有大大粒章魚☺️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️紅燒籠中乳鴿 ($68)👉🏻上菜嗰陣好驚喜,冇諗過乳鴿都有得打卡😆乳鴿皮好香,肉都夠嫩滑,睇得又食得😎👉🏻伴碟嘅蝦片都係熱辣辣,食得出係即刻炸起好有誠意⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 白果胡椒豬肚湯($88)👉🏻豬肚份量非常多,食極都仲有🤩口感腍得嚟夠爽口,配料仲有白果同排骨👉🏻胡椒味非常重,啱晒重口味嘅我,好曖胃⭐️⭐️⭐️⭐️——————環境:裝修有d 古色古香嘅味道,空間唔係好大,但都幾乾淨企理,員工都比較年輕,有別於一般中式餐廳.評分:9/10.平圴消費:~$150
▫️海膽炒飯🍚 ($138)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️紅燒籠中乳鴿 ($68)
👉🏻伴碟嘅蝦片都係熱辣辣,食得出係即刻炸起好有誠意
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ 白果胡椒豬肚湯($88)
👉🏻胡椒味非常重,啱晒重口味嘅我,好曖胃
⭐️⭐️⭐️⭐️
——————