Hiring
$15,500-$21,500
$16,500-$25,000
See All 5 Jobs
2021-04-08 300 views
🔎:《 #牧羊少年咖啡館 》⁣⁣⁣⁣⁣💬:⁣⁣⁣⁣ 好有文藝氣息既牧羊少年咖啡館,依間cafe都有好幾間分店,無論係環境定食物都非常有水準👍🏻!⁣⁣⁣▫️三文魚籽和風蜆肉意粉我自己幾中意依款,味道係偏淡少少但係反而幾清新唔會膩,口感豐富,入面有三文魚籽、菇菌、蜆肉,蜆肉係無沙架,推介!▫️香草青醬雞肉蘆筍意粉依款味道都幾特別,個醬係有一陣青菜青草汁既味🌿,但佢食落唔係清新個隻feel,反而調味比上一款濃味。不過雞肉係雞胸部位有啲「鞋」,但整體味道係幾特別。▫️黑椒照燒汁煎牛柳粒 (極推介👍🏻👍🏻👍🏻!!)牛柳好有牛味而且一啲都唔會un,雖然唔會係和牛個話入口即溶,但係真係好好食,燒汁好入味而且仲帶少少蒜香味🤤▫️千島海鮮薄餅雖然我係pizza厚批愛好者,但我都幾中意依款pizza🍕,薄餅個底係好薄,比餅乾厚少少,但真係非常脆口!而味道非常唔錯,有千島醬既少少酸甜之外仲有幾香濃既芝士,食落唔膩。雖然配料得3款海鮮,但隻蝦大隻而且爽口,不過係章魚仔🐙有啲腥。▫️素比泰葉炸魚柳其實係炸魚柳同埋一啲炸過既唔知咩葉🍃,但係魚柳好大條,都有成5大條,佢唔係炸魚手指個隻口感,比較上更脆身,但入面既魚肉有啲太淋
🔎:《 #牧羊少年咖啡館 》⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
▫️三文魚籽和風蜆肉意粉

▫️香草青醬雞肉蘆筍意粉

▫️黑椒照燒汁煎牛柳粒

▫️千島海鮮薄餅

▫️素比泰葉炸魚柳
其實係炸魚柳同埋一啲炸過既唔知咩葉🍃,但係魚柳好大條,都有成5大條,佢唔係炸魚手指個隻口感,比較上更脆身,但入面既魚肉有啲太淋,不過整體都正常炸魚味🐟(炸魚點都好食😋)