2014-09-19 3691 views
今日lunch 去左好小行開既登龍街揾野食。原來成條街都係食市。我簡左間係永光中心上樓既西餐廳食lunch, 因為我覺得上樓會坐得舒服d 同唔使等位等咁耐。上到去永光中心10 樓望到個lunch menu 都幾抵食同環境唔錯,決定入去試一試。我一個人佢地比左sofa 位我坐。個lunch set有湯或沙律,我叫左個煙三文魚油醋沙律。等左無幾耐就有得食,跟住食完無幾耐個意大利飯就到,我叫左個黑松露雞胸野菌意大利飯。我好鐘意食個意大利飯,味道剛剛好唔會太鹹。其實食完個沙律同個飯都好飽, 個set 仲有跟甜品。Lunch 黎講算抵食, 平時去食碟頭飯都要五,六十蚊咩都冇跟。同埋真係坐得幾舒服又唔嘈。我下次會約埋同事去食。
Other Info. : Lunch time 唔使排隊坐底就有得食真係唔錯
2014-09-08