2022-07-25 41 views
講起香港嘅食物好多人都會諗起魚蛋燒賣茶餐廳但係其實香港滷味 牛雜等等其實都好出名好好食 我自己更加超級鍾意食牛雜 牛肚牛筋牛腩等等其實好多都係高蛋白低脂肪非常適合健身減肥🤭🤭🤭最近想食個清淡啲 盡量都想減少碳水化合物攝入 好多地方食嘢都係多carbs小Protein今次我去咗附近呢間餐廳 主要係貪佢可以一次過嗌好多牛雜滿足到味蕾之外又可以健康少少招牌牛三寶(全份)$100入邊有金錢肚 牛筋 牛潤等等 全部都係好高營養高蛋白質低碳水化合物 有啲人睇落去以為好肥其實呢啲先至係最健康 比起食飯從其他麵包carbs 但係因為見到佢哋嘅餐牌牛腩芝士蛋治都唔錯 忍唔住口癮都叫咗過嚟試吓牛腩蛋芝士三文治$52講真真係未試過呢個組合🤭🤭 食落去一嚟覺得好新奇二來都覺得好夾👍 見到餐牌仲有其他港式食物好似芫荽燒賣等等我自己都試咗佢個樽仔奶茶味道都唔錯仲可以拎走繼續飲🤣總括嚟講大家都可以試吓呢間新派既港餐廳!
講起香港嘅食物好多人都會諗起魚蛋燒賣茶餐廳

招牌牛三寶(全份)$100

牛腩蛋芝士三文治$52

見到餐牌仲有其他港式食物好似芫荽燒賣等等

我自己都試咗佢個樽仔奶茶味道都唔錯仲可以拎走繼續飲🤣

總括嚟講大家都可以試吓呢間新派既港餐廳!