2022-06-11 93 views
第一次食尼泊爾既野食,但比我想像中港式~可能要切合返香港人口味!炒麵可以揀豬肉或雞肉,我地揀左豬肉🐷因爲會嗌雞翼!佢地即叫即炒,不過唔駛等好耐就有得食啦~👍🏼呢個價錢黎講份量算好多,兩個人食都食唔晒,味道都好港式,我覺得係要撈埋佢d醬先有尼泊爾風味~但我試左dd隻醬覺得有d辣就冇撈埋落去嚕😆雞翼🐔反而雞翼可能係醃果陣加左香料,個味道係特別既~好好味😋即炸既雞翼好香脆!仲要有6隻..每隻都係大大隻~亦都係配左辣既風味醬汁,鍾意食辣既話可以加埋一齊食💯薯條🍟係粗既薯條,炸得岩岩好,份量都係好多👍🏼最出色係佢既酸醬,同薯條都幾夾,媲美茄汁架😋另外仲有一碟風味辣醬!一邊傾計一邊飲野食下薯條都好飽肚飲品🍹飲品選擇都非常多,今次嗌左orange mocktail & fruit Punch 最岩炎炎夏日☀️總括黎講食物既份量係好多,但店內冷氣唔太夠~坐坐下都有d熱!太平洋餐廳酒吧 (油麻地)油麻地西貢街2號地下J舖

炒麵

雞翼🐔

薯條🍟

飲品🍹

太平洋餐廳酒吧 (油麻地)
油麻地西貢街2號地下J舖