2021-09-17 42 views
Bobby Burger ★ ★ ★ ★ ☆Fish Burger ★ ★ ★ ☆ ☆Skinny Fries ★ ★ ★ ☆ ☆Pop corn Chicken ★ ★ ★ ★ ☆Mochi IceSoft Drink x2 冇估計錯既話Bobby Burger 應該係佢地既Signature Burger Burger 入面夾住兩塊牛肉漢堡扒 Meat lover 黎講呢個應該係我首選Fish Burger 夾住大大塊吉列魚柳 咬落去既時候熱辣辣唔油膩 但有非常少少魚腥味不過配合他他醬一齊食就可以解決呢個小問題Pop Corn Chicken 係一個意外亮點第一粒食落去 感覺有如台灣鹽酥雞Burger x 鹽酥雞 感動非常特別不過溫度上面唔太夠熱 可能已經整好左一陣子呢個可以改善一下Mochi Ice 可能係呢度既小賣點食Burger 都可以食到個童年回憶返黎😂【後記】食完之後一唔行返去地鐵站 一路覺得呢餐幾抵呢個價錢 有呢個質素店內牆身顏色搭配好似係為打卡而設咁每日8 - 10 收工仲可以過黎食埋先返位置上 空間感係足夠的 唔需要擔心坐得辛苦
Bobby Burger ★ ★ ★ ★ ☆
Fish Burger ★ ★ ★ ☆ ☆